Se Central Business kontorlokaler

Kontorlokaler i Slagelse

​Vi tilbyder et nyt stort og moderne kontormiljø med masser af faciliteter som bl.a. indbefatter: Fælles caféområde, fri parkering, elevator, hurtig internet og meget mere. Central Business er et kontorfællesskab med masser af rummelighed. Kontakt os og hør om vores mange muligheder – og fortæl os om dine behov.

Kontorudlejning

Central beliggenhed i Slagelse

Kontorlokaler i Slagelse - Central Business

Central Business er beliggende i centrum af Slagelse ved H.P. Hansens Plads. Ved at leje dig ind i vores kontorfællesskab får du mulighed for at få et kontor centralt i Slagelse med parkeringsmuligheder, gode faciliteter og et forretningsnetværk. 

Slagelse er en god erhvervsby, hvor der findes flere forskellige kontorfællesskaber.

Ved at vælge at leje sig ind i Central Business bliver du og din virksomhed en del af byens puls, og kan få en masse kontakter fra de andre virksomheder i bygningen. Derudover er du sikret en fleksibel kontorløsning for din virksomhed og dine ansatte.

Hos Central Business vil du møde veletablerede virksomheder fra flere forskellige brancher. Dette kan åbne nogle muligheder for dig og din virksomhed da du får mulighed for at snakke og netværke med andre engagerede og dygtige iværksættere, virksomhedsejere eller medarbejdere.

Kan vi hjælpe med andet?

Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Forside
Kontakt
Om os
Lejere
Nyheder
FAQ
Priser
Central Café

Vidste du, at du selv kan kan booke en rundvisning i vores kontorfællesskab?

Så vil vi vise vores kontorlokaler, høre om dit behov og vi giver en kop kaffe.