Se Central Business

kontorlokaler

Kontorlokaler Slagelse

Central Business tilbyder et stort og moderne kontormiljø i Slagelse med masser af faciliteter som bl.a. indbefatter: Fælles caféområde, elevator, hurtigt internet, offentlig P-plads udenfor døren og meget mere. Central Business er et kontorfællesskab med masser af rummelighed. Kontakt os og hør om vores mange muligheder – og fortæl os om dine behov.

Kontorudlejning

Central beliggenhed i Slagelse

Kontorlokaler Slagelse Central Business Kontorfællesskab

Central Business er beliggende i centrum af Slagelse ved H.P. Hansens Plads. Ved at leje dig ind i vores kontorfællesskab får du mulighed for at få et kontor centralt i Slagelse med parkeringsmuligheder, gode faciliteter og et forretningsnetværk. 

Slagelse er en god erhvervsby, hvor der findes flere forskellige kontorfællesskaber.

Ved at vælge at leje sig ind i Central Business bliver du og din virksomhed en del af byens puls, og kan få en masse kontakter fra de andre virksomheder i bygningen. Derudover er du sikret en fleksibel kontorløsning for din virksomhed og dine ansatte.

Hos Central Business vil du støde på veletablerede virksomheder fra flere forskellige brancher. Dette kan åbne nogle muligheder for dig og din virksomhed da du får mulighed for at snakke og netværke med andre engagerede og dygtige iværksættere, virksomhedsejere eller medarbejdere.