Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål til Central Business? Så finder du måske et svar i listen over oftest stillede spørgsmål.

Central Business er et kontorfællesskab i Slagelse for etablerede virksomheder, iværksættere og start-ups. Hos Central Business har vi masser af plads til dig, som ønsker en dynamisk arbejdsplads, centralt beliggende med en masse fordele.

Centralt i Slagelse på H.P. Hansens Plads 32, 4200 Slagelse.

Et kontorfællesskab er en dynamisk arbejdsplads, som giver mulighed for sparring med andre iværksættere og virksomheder. Dermed tilbyder vi hos Central Business sociale arrangementer og events, der beriger arbejdsmiljøet med muligheder for kreativ udveksling og fællesskab.

Ja, du skal have et CVR-nummer for at leje dig ind hos kontorfællesskabet.

Ja, der er mulighed for at tilkøbe sin egen parkeringsplads. Dertil ligger der en offentlig parkeringsplads lige foran hovedindgangen.

Ja. Kontorfællesskabet ligger kun 600 meter fra Slagelse station og busterminal. På gåben tager det 5-7 minutter at komme til kontorfællesskabet.  

Ja, der er en elevator til 10 personer.

Der er daglig rengøring hos Central Business. Dog sætter vi pris på man rydder op efter sig selv.

Hos Central Business har vi faciliteter, som inkluderer en central beliggenhed, gratis parkering for både dig og dine kunder, Central Café et stilfuldt cafémiljø ideelt til dine møder, moderne mødefaciliteter, hurtigt internet og spændende sociale aktiviteter. Medbring blot din tlf. og computer, så står vi for resten.