Et kontorfællesskab med ambitioner

Lær kontorfællesskabet Central Business i Slagelse at kende

Kontorfællesskab og kontorudlejning Slagelse | Central Business

Vores vision

​Central Business’ vision er at skabe Danmarks bedste arbejdsplads, ved hjælp af et attraktivt kontorfællesskab.​ ​Hos os er der plads til alle uanset om det er iværksætter, start-up eller etablerede virksomheder. Det betyder, at du hos os ikke udelukkende møder folk fra samme branche. Dette giver dig fordelen af at have netværk og sparringspartnere tæt på dig og din virksomhed. Vi tror på at nytænkning sker, når vi deler vores idéer.

Vores mission

​Vores mission er at skabe en arbejdsdag, hvor du ikke behøver bekymre dig om de praktiske ting. Det fungerer bare – og du kan derfor bruge energien på dine arbejdsopgaver. Du får besked om dine gæsters ankomst, kaffen bliver brygget og er klar til dine møder, frokosten kan hentes eller spises i caféen og ugen kan vendes med ligesindede til fredagscaféen.

Central Café Slagelse | Kontorfællesskab Central Business

H.P. Hansens Plads 32

Den gamle KTAS-central i Slagelse

Bygningen hvor Central Business holder til, husede engang et af verdens ældste teleselskaber, KTAS som står for Kjøbenhavns Telefon Aktieselskab.

Oprindeligt dækkede KTAS kun Sjælland, men fra 1946 dækkede man også Bornholm og fra 1948 Falster og Lolland.

Spoler vi tiden frem, huser noget af bygningen, stadig TDC, tidligere KTAS. Dermed er al telefoni og internet i Slagelse fortsat samlet i bygningen.

 

KTAS Telefon Slagelse H.P. Hansens Plads Central Business