Kontorfællesskab Slagelse

Mød vores lejere

Central Business har lejere i forskellige brancher og i forskellige størrelser. Vores lejere er bestående af både iværksættere og etablerede virksomheder. Selvom kontorfællesskabets lejere kommer fra forskellige brancher med forskellige forretningsområder, formår husets lejere stadigvæk at skabe synergi, både hvad angår sociale arrangementer, men også i forretningsøjemed. Hvis du kunne være interesseret i at leje dig ind i vores kontorfællesskab, kan du ringe på +45 70 27 33 23 eller booke en fremvisning af vores kontorlokaler her.

Bravida Slagelse

Bravida installerer og vedligeholder de funktioner, der får elektricitet, varme, køling, vand, ventilation og sikkerhed til at fungere.

Copenti Webbureau Slagelse

Copenti ApS er et kvalitetsbevidst webbureau. Deres passion er at skabe effektive og brugervenlige webløsninger til virksomheder.

F.A. Revision Slagelse

F.A. Revision har bred erfaring indenfor revision og regnskab. Firmaet har eksisteret siden 1983 med en kundeportefølje indenfor selskaber og personligt ejede virksomheder.

FIFO Network Slagelse

FIFO Network er en IT-virksomhed som et bredt udbud inden for e-handel, produktforsyning og IT-serviceydelser. Der tilbydes serviceudbud og integrerede helhedsløsninger, af høj kvalitet.

iReception Slagelse Gæsteregistrering

iRecpetion er et gæsteregistreringssystem som virksomheder kan benytte til at optimere receptionen. Systemet kan notificere medarbejdere når deres gæster kommer.

ISolink Slagelse

ISOLINK er en virksomhed som arbejder med indeklimaproblemer, med fokus på termisk indeklima og den bygningsfysik der er relateret hertil.

LicenseDesk Software Slagelse

LicenseDesk er en dansk softwarevirksomhed som tilbyder software fra alle de største softwareudbydere.

Plastipol-Scheu sørger for levering af totalløsninger til værksted, lager, drift, og transport med det formål at skabe orden samt optimering af logistik og sikkerhed.

MG Rådgivende Ingeniør Slagelse

MG Rådgivende Ingeniør ApS er rådgivende ingeniørvirksomhed der beskæftiger sig med at støtte virksomheder med ingeniøropgaver.

Porskorg-Consult-Slagelse

Porskrog Consult beskæftiger sig med opbygning, implementering og optimering af virksomhedssystemer. Dertil kvalitetsledelse, CE-mærkning, ISO-certificering og arbejdsmiljø.

Tegnestuen-Moritz-Slagelse

Beskrivelse kommer