Kontorfællesskab i Slagelse

Mød vores lejere

Central Business har lejere i forskellige brancher og i forskellige størrelser. Vores lejere er bestående af både iværksættere og etablerede virksomheder. Selvom kontorfællesskabets lejere kommer fra forskellige brancher med forskellige forretningsområder, formår husets lejere stadigvæk at skabe synergi, både hvad angår sociale arrangementer, men også i forretningsøjemed. Hvis du kunne være interesseret i at leje dig ind i vores kontorfællesskab, kan du ringe på +45 70 27 33 23 eller booke en fremvisning af vores kontorlokaler her.

Hush Little One er et småbørnsunivers til den trygge søvn.

Virksomheden er grundlagt af Sara og Nicolaj på baggrund af egne udfordringer med småbørnssøvn, og især deres babyvenlige tyngdedyne har vundet stort indpas hos danske forældre.

Mathias Mendel er et ejendomsmæglerfirma der bliver drevet fra kontor på Frederiksberg og i Slagelse. De opererer som uafhængige ejendomsmæglere uden bånd til bankerne. 

Tegnestuen-Moritz-Slagelse

Tegnestuen Moritz beskæftiger sig med de fleste områder inden for arkitektfaget. Herunder design, skitsering, detailprojektering til udbud samt byggeledelse. 

 
ISolink Slagelse

ISOLINK er en virksomhed som arbejder med indeklimaproblemer, med fokus på termisk indeklima og den bygningsfysik der er relateret hertil.

FIFO Network Slagelse

FIFO Network er en IT-virksomhed som har et bredt udbud inden for e-handel, produktforsyning og IT-serviceydelser. Der tilbydes serviceudbud og integrerede helhedsløsninger, af høj kvalitet.

BoligPartner er en boligrådgiver, som hjælper med rådgivning gennem hele bolighandlen. De har overblikket i handlen og hjælper boligkøbere med alt det praktiske fra start til slut.

Jurist med ekspertise i køb og salg af fast ejendom. Siden 2013 har han opnået et solidt kendskab til ejendomshandel.

Lingua ApS beskæftiger sig med online marketing, hvor de har specialiseret sig i SEO, affiliate marketing og tekstforfatning.

Copenti ApS er et kvalitetsbevidst webbureau. Copenti ApS ejer bl.a. mediere MandeMand, Shoppia, AVIZ.dk Erhvervsfronten, Sengespecialist.dk, Gastrogrej.dk og Studenty.

Graphic Packaging er en international virksomhed der producerer mange former for bæredygtigt papir emballage.

Hydrosafe Slagelse

Hydrosafe beskæftiger sig med håndtering af hydraulik i støvede miljøer. Deres kernefunktion er at designe og producere tilbehør, der eliminerer hydraulikolielækager. 

iReception Slagelse Gæsteregistrering

iReception er et gæsteregistreringssystem som virksomheder kan benytte til at optimere receptionen. Systemet kan notificere medarbejdere når deres gæster kommer.

LicenseDesk Software Slagelse

LicenseDesk er en dansk softwarevirksomhed som tilbyder software fra alle de største softwareudbydere.

MG Rådgivende Ingeniør Slagelse

MG Rådgivende Ingeniør ApS er rådgivende ingeniørvirksomhed der beskæftiger sig med at støtte virksomheder med ingeniøropgaver.

Sinis beskæftiger sig med opbygning, implementering og optimering af virksomhedssystemer. Dertil kvalitetsledelse, CE-mærkning, ISO-certificering og arbejdsmiljø.

Struktør Funch er et bane- og anlægsentreprenør- samt rådgivningsfirma beliggende i Slagelse. De beskæftiger sig med arbejde inden for jord-, beton- og kloakområdet. Det kan være lige fra forarbejde med jordvarmeslanger, kloak, fundamenter, udgravning af fjernvarme mm. 

Openbox Slagelse

OpenBox er en konsulentvirksomhed, der beskæftiger sig med IT rådgivning inden for infrastruktur til erhverv, AWS Cloud computing og digitalisering af processer. De kan hjælpe med at designe og supportere netværk.

LeakHunter hjælper dig under opsætningen af dampspærrer, membran eller andet tæthedsplan med at kvalitetssikre dit arbejde, så du altid ved, hvor tæt din bygning er og tilmed kan finde kritiske utætheder i rette tid.

Vi oplever, at vores over 30 års erfaring med ledelse og koordinering af udviklingsarbejde gør en reel forskel.

Vores løsninger bliver til i samarbejde med kunden, og er baseret på kundens ønsker samt de konkrete muligheder.

Udviklingen af ServiceStyring startede i 2019, hvor ambitionen var at lave Danmarks måske mest intuitive og brugervenlige service og planlægningssystem.

Kombineret med en brugervenlig løsning – så var og er fokus at kunne levere en prisbevidst skræddersyet løsning, så du ikke betaler for funktioner du ikke har brug for.

EnergiKøb assisterer og rådgiver deres kunder om at ansøge om energitilskud. De har arbejdet med tilskudsordninger siden 2014 og deres erfaringer er at ansøgningsprocessen har været kompliceret for mange. Derfor sikrer de dig et hurtigt og nemt sagsforløb.

Første-hjælp.dk er en kursus-virksomhed, som udbyder førstehjælps- og elementær brandbekæmpelses kurser. Vi underviser alt fra private til foreninger og virksomheder. Vores yderst passionerede erfarne instruktør brænder for at undervise, hvilket man virkelig mærker når man er på kursus hos Første-hjælp.dk.

Husk:  Dine hænder kan redde liv