Kontorfællesskab i Slagelse

Mød vores lejere

Central Business har lejere i forskellige brancher og i forskellige størrelser. Vores lejere er bestående af både iværksættere og etablerede virksomheder. Selvom kontorfællesskabets lejere kommer fra forskellige brancher med forskellige forretningsområder, formår husets lejere stadigvæk at skabe synergi, både hvad angår sociale arrangementer, men også i forretningsøjemed. Hvis du kunne være interesseret i at leje dig ind i vores kontorfællesskab, kan du ringe på +45 70 27 33 23 eller booke en fremvisning af vores kontorlokaler her.

bach busholdt slagelse

Bach & Busholdt er et ejendomsmæglerfirma der bliver drevet fra kontor på Frederiksberg og i Slagelse. De opererer som uafhængige ejendomsmægler uden bånd til bankerne. 

Bravida Slagelse

Bravida leverer tekniske totalløsninger inden for service og installation i bygninger og anlæg. De beskæftiger sig med alle led i processen: fra projektering og anlæg til installation og service.  

Mathias Lund Bach Slagelse

Mathias er jurist med ekspertise i køb og salg af fast ejendom. Siden 2013 har han opnået et solidt kendskab til ejendomshandel. 

Christian Emil ApS Slagelse

Christian Emil ApS beskæftiger sig med affiliate marketing. 

Copenti ApS er et kvalitetsbevidst webbureau. Deres passion er at skabe effektive webløsninger til virksomheder. Copenti ApS ejer bl.a. medierne MandeMand, ™Shoppia, Erhvervsfronten og Studenty.

F.A. Revision Slagelse

F.A. Revision har bred erfaring indenfor revision og regnskab. Firmaet har eksisteret siden 1983 med en kundeportefølje indenfor selskaber og personligt ejede virksomheder.

FIFO Network Slagelse

FIFO Network er en IT-virksomhed som et bredt udbud inden for e-handel, produktforsyning og IT-serviceydelser. Der tilbydes serviceudbud og integrerede helhedsløsninger, af høj kvalitet.

hushlittleone slagelse

Hush Little One har skabt et univers omkring søvn. De har baseret på egne erfaringer designet en tyngdedyne, som hjælper børn med at finde tryghed i søvnen. 

Hydrosafe Slagelse

Hydrosafe beskæftiger sig med håndtering af hydraulik i støvede miljøer. Deres kernefunktion er at designe og producere tilbehør, der eliminerer hydraulikolielækager. 

iReception Slagelse Gæsteregistrering

iRecpetion er et gæsteregistreringssystem som virksomheder kan benytte til at optimere receptionen. Systemet kan notificere medarbejdere når deres gæster kommer.

ISolink Slagelse

ISOLINK er en virksomhed som arbejder med indeklimaproblemer, med fokus på termisk indeklima og den bygningsfysik der er relateret hertil.

LicenseDesk Software Slagelse

LicenseDesk er en dansk softwarevirksomhed som tilbyder software fra alle de største softwareudbydere.

MG Rådgivende Ingeniør Slagelse

MG Rådgivende Ingeniør ApS er rådgivende ingeniørvirksomhed der beskæftiger sig med at støtte virksomheder med ingeniøropgaver.

Openbox Slagelse

OpenBox er en konsulentvirksomhed, der beskæftiger sig med IT rådgivning inden for infrastruktur til erhverv, AWS Cloud computing og digitalisering af processer. De kan hjælpe med at designe og supportere netværk

Plastipol-Scheu sørger for levering af totalløsninger til værksted, lager, drift, og transport med det formål at skabe orden samt optimering af logistik og sikkerhed.

Porskorg-Consult-Slagelse

Porskrog Consult beskæftiger sig med opbygning, implementering og optimering af virksomhedssystemer. Dertil kvalitetsledelse, CE-mærkning, ISO-certificering og arbejdsmiljø.

Tegnestuen-Moritz-Slagelse

Tegnestuen Moritz beskæftiger sig med de fleste områder inden for arkitektfaget. Herunder design, skitsering, detailprojektering til udbud samt byggeledelse.