Kontorfællesskab i Slagelse

Mød vores lejere

Central Business har lejere i forskellige brancher og i forskellige størrelser. Vores lejere er bestående af både iværksættere og etablerede virksomheder. Selvom kontorfællesskabets lejere kommer fra forskellige brancher med forskellige forretningsområder, formår husets lejere stadigvæk at skabe synergi, både hvad angår sociale arrangementer, men også i forretningsøjemed. Hvis du kunne være interesseret i at leje dig ind i vores kontorfællesskab, kan du ringe på +45 70 27 33 23 eller booke en fremvisning af vores kontorlokaler her.

Hush Little One er et småbørnsunivers til den trygge søvn.

Virksomheden er grundlagt af Sara og Nicolaj på baggrund af egne udfordringer med småbørnssøvn, og især deres babyvenlige tyngdedyne har vundet stort indpas hos danske forældre.

Mathias Mendel er et ejendomsmæglerfirma der bliver drevet fra kontor på Frederiksberg og i Slagelse. De opererer som uafhængige ejendomsmæglere uden bånd til bankerne. 

Tegnestuen-Moritz-Slagelse

Tegnestuen Moritz beskæftiger sig med de fleste områder inden for arkitektfaget. Herunder design, skitsering, detailprojektering til udbud samt byggeledelse. 

 
ISolink Slagelse

ISOLINK er en virksomhed som arbejder med indeklimaproblemer, med fokus på termisk indeklima og den bygningsfysik der er relateret hertil.

FIFO Network Slagelse

FIFO Network er en IT-virksomhed som har et bredt udbud inden for e-handel, produktforsyning og IT-serviceydelser. Der tilbydes serviceudbud og integrerede helhedsløsninger, af høj kvalitet.

BoligPartner er en boligrådgiver, som hjælper med rådgivning gennem hele bolighandlen. De har overblikket i handlen og hjælper boligkøbere med alt det praktiske fra start til slut.

Jurist med ekspertise i køb og salg af fast ejendom. Siden 2013 har han opnået et solidt kendskab til ejendomshandel.

Lingua ApS beskæftiger sig med online marketing, hvor de har specialiseret sig i SEO, affiliate marketing og tekstforfatning.

Copenti ApS er et kvalitetsbevidst webbureau. Copenti ApS ejer bl.a. medierne MandeMand, Shoppia, AVIZ.dk Erhvervsfronten, Sengespecialist.dk, Gastrogrej.dk og Studenty.

Graphic Packaging er en international virksomhed der producerer mange former for bæredygtigt papir emballage.

Hydrosafe Slagelse

Hydrosafe beskæftiger sig med håndtering af hydraulik i støvede miljøer. Deres kernefunktion er at designe og producere tilbehør, der eliminerer hydraulikolielækager. 

iReception Slagelse Gæsteregistrering

iReception er et gæsteregistreringssystem som virksomheder kan benytte til at optimere receptionen. Systemet kan notificere medarbejdere når deres gæster kommer.

LicenseDesk Software Slagelse

LicenseDesk er en dansk softwarevirksomhed som tilbyder software fra alle de største softwareudbydere.

MG Rådgivende Ingeniør Slagelse

MG Rådgivende Ingeniør ApS er rådgivende ingeniørvirksomhed der beskæftiger sig med at støtte virksomheder med ingeniøropgaver.

Sinis beskæftiger sig med opbygning, implementering og optimering af virksomhedssystemer. Dertil kvalitetsledelse, CE-mærkning, ISO-certificering og arbejdsmiljø.

Struktør Funch er et bane- og anlægsentreprenør- samt rådgivningsfirma beliggende i Slagelse. De beskæftiger sig med arbejde inden for jord-, beton- og kloakområdet. Det kan være lige fra forarbejde med jordvarmeslanger, kloak, fundamenter, udgravning af fjernvarme mm. 

Openbox Slagelse

OpenBox er en konsulentvirksomhed, der beskæftiger sig med IT rådgivning inden for infrastruktur til erhverv, AWS Cloud computing og digitalisering af processer. De kan hjælpe med at designe og supportere netværk.

LeakHunter hjælper dig under opsætningen af dampspærrer, membran eller andet tæthedsplan med at kvalitetssikre dit arbejde, så du altid ved, hvor tæt din bygning er og tilmed kan finde kritiske utætheder i rette tid.

Vi oplever, at vores over 30 års erfaring med ledelse og koordinering af udviklingsarbejde gør en reel forskel.

Vores løsninger bliver til i samarbejde med kunden, og er baseret på kundens ønsker samt de konkrete muligheder.

Udviklingen af ServiceStyring startede i 2019, hvor ambitionen var at lave Danmarks måske mest intuitive og brugervenlige service og planlægningssystem.

Kombineret med en brugervenlig løsning – så var og er fokus at kunne levere en prisbevidst skræddersyet løsning, så du ikke betaler for funktioner du ikke har brug for.

EnergiKøb assisterer og rådgiver deres kunder om at ansøge om energitilskud. De har arbejdet med tilskudsordninger siden 2014 og deres erfaringer er at ansøgningsprocessen har været kompliceret for mange. Derfor sikrer de dig et hurtigt og nemt sagsforløb.

Første-hjælp.dk er en kursus-virksomhed, som udbyder førstehjælps- og elementær brandbekæmpelses kurser. Vi underviser alt fra private til foreninger og virksomheder. Vores yderst passionerede erfarne instruktør brænder for at undervise, hvilket man virkelig mærker når man er på kursus hos Første-hjælp.dk.

Husk:  Dine hænder kan redde liv 

Triple Trading er en virksomhed inden for emballage, rengøringsudstyr, rengøringsmidler og mere til restaurantbranchen! De er i fuldt flor, dedikeret til konstant udvikling og optimering af deres services.

Sjøgreen terapi er en psykologisk praksis som primært arbejder med metoden metakognitiv terapi til behandling af angst, stress og mistrivsel.

Condair er en del af en global koncern, hvor de producerer og sælger markedets mest avancerede systemer og anlæg til regulering af luftfugtigheden.

De har specialiseret sig i befugtning, affugtning, evaporativ køling og måleinstrumenter til professionel brug i en bred række af industrier og brancher verden over.

Anzet er et firma, der gør sig i rådgivning af virksomheder. Denne rådgivning kan være i mange former, men 3 kerneværdier bliver prioriteret såvidt muligt: Arbejdsforhold, lokale indsatser, og økonomisk vækst.

Anzet lægger stor vægt på at hvert individ i processen bliver gjort tilfreds, og at gnidninger fjernes.

Sonan blev started i England in 2014 af den nuværende CEO Graham Furse som også ejer firmaet 100 % i dag.

De har kontorer i London, Athen, Dubai, Singapore, Rio de Janeiro, Rotterdam, Oslo og nu i selveste Slagelse 

De sælger brændstof til skibe både som fysisk leverandør i Rotterdam og som trader i hele verden.

Concepteq udvikler produkter og koncepter inden for kosttilskudsbranchen. Deres primære fokus er, at du får personaliseret kosttilskud leveret direkte til din dør, som er designet til at opfylde netop dine ernæringsmæssige behov. Deres mission er at gøre personlig ernæring nemmere, tilpasset til dig og tilgængeligt for alle.

SABA Sikring er en virksomhed bestående af fem dygtige medarbejdere, der udfører alle former for sikringsanlæg. Vi laver primært overvågning af sprinkleranlæg, og gør det for en stor del af de sprinklerfirmaer, der er i Danmark. Vi er certificeret til at udføre store ABA-anlæg, og har en betydelig erfaring inden for dette område. Vores arbejdsområde er i hele Danmark men primært i København.

Ascendit, etableret i 2024 af Rasmus Myhre og Jesper Martin Jensen, er en konsulentvirksomhed specialiseret i digitalisering af interne processer. Med over 25 års erfaring inden for udvikling af applikationer til administrative formål og baggrund inden for økonomi, skaber vi skræddersyede løsninger ved hjælp af Microsoft Power Platform og Excel. Vores ekspertise omfatter projektstyring, rapportering via Power BI (herunder finansrapportering), CRM-systemer, SPC-systemer (kvalitetskontrol) og meget mere.

Biomass.dk blev grundlagt i 2018 med det formål at etablere og håndtere store mængder biologiske biprodukter til fremstilling af grøn biogas. Biogas, der kan distribueres over hele Europa gennem det transeuropæiske gasnet.

Affald er en ressource som bør recirkuleres og i Miljøservice har vi specialiseret os i at formidle samfundets og industriens restprodukter til nyttiggørelse. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere og er ajourført viden på lovgivningen. Vi er kendetegnede ved at indgå totalentrepriseaftaler fra restproduktet afhentes, og til det er slutdisponeret, naturligvis med fuld sporbarhed og dokumentation.

Slagelse Festuge er en forening, der har til formål at skabe en ægte familiefest, der favner og samler alle om vores lokale kultur, sport og kunst.

En uge fyldt med kultur, musik og festglæde for hele familien.

MËRK er et lokalt forankret designbureau, der skaber stemningsfyldte oplevelser. Dette gøres gennem en holistisk proces som er drivkraften bag at jeg sammen med mine kunder kan formidle deres historie, budskaber og værdier gennem visuelle virkemidler.

Designbureauet er drevet af Katrine Tornbjerg, der med sine 10 års erfaring har dygtiggjort og finpudset sine kompetencer indenfor visuelle identiteter, tryksager, illustrationer og hjemmeside- og webshopdesign. Designbureauets cases og netværk spænder bredt, fra nationale virksomheder til de mindre lokale iværksættervirksomheder.

Hjemmeoptik startede i 2011, da vi mente at alle, uanset mobilitet og alder, skal have muligheden for at få foretaget en synsprøve. For personer med nedsat mobilitet kan en tur til optikeren være en uoverskuelig opgave. Derfor har vi siden 2011 kørt ud til danskere med nedsat mobilitet for at udføre en synsprøve i deres eget hjem.

Slagelse Festuge er en forening, der har til formål at skabe en ægte familiefest, der favner og samler alle om vores lokale kultur, sport og kunst.

En uge fyldt med kultur, musik og festglæde for hele familien.