Kontorfællesskab Slagelse

Mød vores lejere

Central Business har lejere i forskellige brancher og i forskellige størrelser. Vores lejere er bestående af både iværksættere og etablerede virksomheder. Selvom kontorfællesskabets lejere kommer fra forskellige brancher med forskellige forretningsområder, formår husets lejere stadigvæk at skabe synergi, både hvad angår sociale arrangementer, men også i forretningsøjemed. Hvis du kunne være interesseret i at leje dig ind i vores kontorfællesskab, kan du ringe på +45 70 27 33 23 eller booke en fremvisning af vores kontorlokaler her.

Bravida installerer og vedligeholder de funktioner, der får elektricitet, varme, køling, vand, ventilation og sikkerhed til at fungere.

EM Medier er en dansk marketingsvirksomhed med lokationer både nationalt og internationalt.

FIFO Network er en IT-virksomhed som et bredt udbud inden for e-handel, produktforsyning og IT-serviceydelser. Der tilbydes serviceudbud og integrerede helhedsløsninger, af høj kvalitet.

iRecpetion er et gæsteregistreringssystem som virksomheder kan bruge til at optimere receptionen. Systemet kan notificere medarbejdere når deres gæster kommer.

ISOLINK er en virksomhed som arbejder med indeklimaproblemer, med fokus på termisk indeklima og den bygningsfysik der er relateret hertil.

Plastipol-Scheu sørger for levering af totalløsninger til værksted, lager, drift, og transport med det formål at skabe orden samt optimering af logistik og sikkerhed.

Porskorg Consult Central Business Kontorfællesskab

Porskrog Consult er en konsulentvirksomhed der beskæftiger sig med opbygning, implementering og optimering af virksomhedssystemer. Dertil kan de hjælpe med kvalitetsledelse, CE-mærkning, ISO-certificering og arbejdsmiljø.