Mangler du argumenterne til at overtale din chef om en hjemmearbejdsplads væk fra hjemmet?

Mulighed for hjemmearbejde kan give medarbejderne større frihed og fleksibilitet i forhold til deres arbejdsopgaver, men også privat- og familieliv. Samtidig kan man spare tid og penge på transport til og fra arbejdspladsen, som kan bruges på andet. Dog kan der også være et par begrænsninger eller ulemper forbundet med at arbejde hjemmefra blandt andet at det kan blive svært at koble fra og holde fri, når arbejdet hele tiden står og venter inden for rækkevide.

Vi har samlet en liste over fordelene ved at flytte hjemmearbejdspladsen til et kontorfællesskab tæt på hjemmet:

  • Hjemmearbejdspladsen kan kræve investeringer til IT-udstyr og kontormøbler, så man undgår en forringelse af det ergonomiske arbejdsmiljø med risiko for smerter i led og muskler. Hos et kontorfællesskab er der sørget for de rette ergonomiske møbler til en korrekt arbejdsstilling.

  • Hos et kontorfællesskab finder du også samhørighed og fællesskab blandt huset lejere – du får følelsen af at sidde blandt kollegaer til fordel for en skærm. Du har muligheden for at netværke eller blot have uformel samtale ved kaffemaskinen eller over frokosten.

  • En tydelig opdeling af arbejde og fritid, hvor arbejdscomputeren ikke står fremme og du kan lægge arbejdet fra dig. Man sidder ikke “limet fast” foran skærmen eller har længere arbejdsdage.

  • Forbedret familie- og arbejdslivsbalance da man kan sparer transporten til- og fra arbejde. Det giver ekstra tid familie, venner og privatlivet.

  • Sidst men ikke mindst fleksibilitet – at man kan planlægge sit arbejde, så det passer ind i de øvrige gøremål i hverdagen, samtidig med at man kan tilrettelægge arbejdssted- og tid, så det passer til opgaverne.

Hvis du er i tvivl om Central Business kontorfællesskab i Slagelse skal være din nye hjemmearbejdsplads væk fra hjemmet, så kom forbi til en uforpligtende kop kaffe og en rundvisning. Hos Central Business har flere virksomheder sin daglige gang på både lukkede og åbne kontorer, og der er også plads til dig og din virksomhed. Du kan læse mere omkring kontorlokalerne her.