Et kontorfællesskab er populært grundet de mange fordele, uanset om man er en start-up eller en etableret virksomhed, og i dette indlæg vil vi komme ind på fordelene ved at være i et kontorfællesskab.

Kontorfællesskab kontorudlejning Slagelse
Kontorlokaler i Slagelse

Hvad er et kontorfællesskab?

Til at starte med, vil vi dele vores opfattelse af hvad et kontorfællesskab er.
Overordnet er et kontorfællesskab oftest flere forskellige virksomheder som deler samme fysiske placering, i lokaler som er indrettet specielt til virksomhedernes behov. Virksomheder i kontorfællesskaber kan have forskellige størrelser og forretningsområder, men fælles for dem alle er, ønsket om et socialt samvær med andre virksomheder. Læs mere om definitionen af et kontorfællesskab her.

Kontorfællesskab Slagelse
Kontorfællesskab Slagelse

Kan det betale sig at flytte ind i et kontorfællesskab?

For de fleste virksomheder kan det betale sig at leje sig ind i et kontorfællesskab, da kontorfællesskaber som oftest er forbundet med lavere omkostninger, i forhold til hvis man skulle have sit eget erhvervslejemål. Dertil kan man møde en masse andre virksomheder, som man kan sparre med, eller ovenikøbet også ende med at lave forretning med.

Du kan læse mere om priserne på vores kontorlokaler i Slagelse her.

Hvilke faciliteter er der i et kontorfællesskab?

Det er meget forskelligt hvilke faciliteter der er i kontorfællesskaber, men hos Central Business i Slagelse har vi blandt andet frugtordning, fredagscafé, cafémiljø, bar, rengøring, elektronisk receptionist, elevator, mulighed for IT-support, gratis parkering og events. ​

Hvorfor er et socialt fællesskab vigtigt for dig og din virksomhed?

Det sociale fællesskab i Central Business i Slagelse har været godt siden etableringen. Dette skyldes bl.a., at alle lejere har valgt et kontorfællesskab, netop for at komme ud og møde nye virksomheder og mennesker som man kan dele sin hverdag med.

I Central Business i Slagelse har vi en café i kontorfællesskabet som ofte bliver brugt af husets lejere til uformelle møder, samtaler og fredagsbar. Du kan se Central Café her.